< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Vienkārtas virsmas apstrādi autoceļam Piltene–Zlēkas veiks nākamgad

Vienkārtas virsmas apstrādi autoceļam Piltene–Zlēkas veiks nākamgad

2021-08-26, 16.38

Joprojām saņemam jautājumus par to, kad tiks novērsti defekti uz valsts autoceļa Piltene–Zlēkas. Valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Latvijas Valsts ceļi” Ceļu pārvaldīšanas un uzturēšanas pārvaldes Ventspils nodaļas vadītājs Andis Geige informē, ka bedru labošanu pabeigs VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” darbinieki, jo SIA “Ostas celtnieks” strādnieki, kuriem 2018. gadā bija uzticēti vietējā autoceļa V1309 Piltene–Zlēkas 4,2–14,7 km remontdarbi un kas tos veica nekvalitatīvi, šāgada augustā uz ceļa bija četras dienas, neko būtisku neizdarot.

Iepriekš SIA “Ostas celtnieks” solīja līdz 13. augustam salabot bedres, bet līdz 20. augustam veikt vienkārtas virsmas apstrādi visā objektā. Ja laikapstākļi šajās dienās būs labvēlīgi, VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” darbinieki bedru labošanu varēs pabeigt jau šonedēļ. Virsmas apstrādes kārtas atjaunošanu šogad diemžēl vairs nebūs iespējams veikt. Tā notiks nākamajā sezonā, iepriekš izsludinot jaunu iepirkumu, tādējādi uz valsts autoceļa Piltene–Zlēkas saglabāsies 10 t svara ierobežojums.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm