< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Zlēku velobrauciens “Sudraba spieķis” (fotogalerija)

Zlēku velobrauciens “Sudraba spieķis” (fotogalerija)

2021-07-10, 19.00

10. jūlijā Zlēku muižas parkā tika dots starts veloorientēšanās pasākumam jeb velobraucienam “Sudraba spieķis”, ļaujot iepazīt Zlēku apkārtnes ceļus un mazceliņus. Distances garums – ap 25 km, pasākumam pieteicās 13 komandas.
Kā norāda “Sudraba spieķa 2021” rīkotāji, uzvarētājus nenoteica laiks un ātrums, bet kontrolpunktos iegūtā punktu summa. Velobrauciena dalībniekiem pavisam bija pieejams 21 kontrolpunkts, katrā no tiem bija jāveic kāds interesants uzdevums.
“Sudraba spieķa 2021” organizētāji vēlas veicināt kultūrtūrisma attīstību novadā un Zlēku pagastā, iesaistīt novada iedzīvotājus un tuvākos kaimiņus fiziski aktīvās darbībās, aicinot izbaudīt dienu svaigā gaisā ar draugiem vai ģimeni, pārbaudot savas fiziskās un erudīcijas spējas. Zlēku apkārtnē ir daudz mazu meža celiņu, kuri ir ideāli piemēroti velobraucējiem. Pavadot svaigā gaisa saturīgu dienu, pasākuma dalībniekiem būs iespēja noskatīt arī jaunas ogu un sēņu vietas.

VELOBRAUCIENA REZULTĀTI

 

 

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm