< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Pabeigti būvdarbi Zlēku ciema “Vecās pagastmājas dārzā”

Pabeigti būvdarbi Zlēku ciema “Vecās pagastmājas dārzā”

2020-10-26, 16.48

2019. gada 11. jūnijā Lauku atbalsta dienesta Ziemeļkurzemes reģionālā lauksaimniecības pārvalde pieņēma lēmumu par Ventspils novada pašvaldības projekta Nr. 19-08-AL17-A019.2203-000003 “Teritorijas labiekārtošana pakalpojumu pieejamības uzlabošanai Zlēku ciemā” apstiprināšanu ELFLA līdzfinansējuma saņemšanai. Būvdarbi objektā ir noslēgušies.

Projekta mērķis bija sakopt un labiekārtot Ventspils novada Zlēku pagasta centra teritoriju aptuveni 1,7 ha platībā, sakārtojot infrastruktūru sabiedrisko un kultūras aktivitāšu organizēšanai un veselīga dzīvesveida rosināšanai ikvienam Zlēku pagasta iedzīvotājam vai apmeklētājam, ierīkojot “Vecās pagastmājas dārzu”.

Būvdarbus objektā pēc SIA “PBT” izstrādātā būvprojekta veica SIA “Ostas celtnieks” par kopējo summu 228 719,94 eiro. “Vecās pagastmājas dārzā” projekta ietvaros veikta vecā gājēju celiņa demontāža iepretī pagastmājas ieejai, zāģēti koki, likvidēti to celmi, izrakts un iztīrīts grāvis, izbūvēts apgaismojums, veikta betona bruģakmens ietvju un asfaltbetona auto stāvlaukuma izbūve. Izbūvēts bērnu rotaļu laukums ar gumijas segumu un rotaļu iekārtu, uzstādīti soli un atkritumu urnas, izbūvēta lapene un gājēju tiltiņš, kā arī veikti apzaļumošanas darbi. Būvuzraudzības pakalpojumus nodrošināja IK “Ozols-G”. Būvuzraudzības un autoruzraudzības pakalpojumu kopējās izmaksas sastādīja 7 005,90 eiro.

Kopējās projekta izmaksas ir 235 725,84 eiro, no kurām 45 000 eiro ir ELFLA līdzfinansējums, bet 190 725,84 eiro ir Ventspils novada pašvaldības līdzekļi.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm