< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Zlēkās uzstādīts tūrisma informācijas stends

Zlēkās uzstādīts tūrisma informācijas stends

2019-05-03, 10.51

Sākoties tūrisma sezonai, Zlēku pagastā iegriežas daudz cilvēku, jo pagasts atrodas blakus tūristu iecienītām vietām – Ventai un Abavai, starp Ventspili un Kuldīgu, tāpēc netālu no Karātavkalna un traģēdijas kapu piemiņas vietas pie stāvlaukuma uzstādīti divi atpūtas soliņi un informācijas stends par tūrisma objektiem Zlēku apkārtnē.

Zlēku pagasta pārvaldes darbinieki sadarbībā ar karšu izstrādes speciālistiem stendā atspoguļojuši Zlēku pagasta teritorijas karti, izveidojuši aprakstus par apskates objektiem latviešu un angļu valodā, pievienojuši fotogrāfijas un citu noderīgu informāciju. Stends kalpo kā maršruta orientieris, veicinot tūristu interesi par tūrisma iespējām, piemēram, iespēju apskatīt barona Bēra atstāto mantojumu – Zlēku luterāņu baznīcu, muižas ansambli un parku. Zlēku ūdensdzirnavas ir vienas no senākajām Kurzemē, kā arī pagasts bagāts ar kultūrvēsturiskiem pieminekļiem – senkapiem un pilskalniem.
Uzstādot soliņus un novietojot stendus, sakārtota un padarīta pievilcīgāka vide, kā arī nodrošināta sasniedzama aktuāla informācija iedzīvotājiem un tūristiem. Stends ir izturīgs pret dažādiem laikapstākļiem – lietu, vēju un citiem ārējās vides faktoriem. Tūrisma informācijas stends sagatavots, izmantojot Ventspils novada pašvaldības finansējumu projektu konkursā “Mēs savā novadā”.

Inita Vekmane

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm